Nagyon sikeres aukciót zártunk a győri PlayIT-en

Vissza

Az adakozó szellemű gamereknek köszönhetően Győrben is sok pénzt gyűjtöttünk a beteg gyerekeknek.

A jófejség.hu standjával is találkozhattak azok, akik jegyet váltottak a győri PlayIT Show-ra, ugyanis amellett, hogy Paplovag éppen futó kampányát támogathatták a látogatók, részt vehettek egy néma aukción is, ahol értékes gamer relikviák találtak gazdára.

Az adakozó kedvűek nyitástól egészen 16:00-ig licitálhattak South Park: Fractured but Whole és Wolfenstein II: The New Colossus gyűjtői kiadásokra, egy egész éves GameStar magazin előfizetésre, valamint egy hat fős belépőre az ország egyik legmenőbb szabaduló szobájába, a Scavenger Escape-be.


Az aukció rengeteg embert érdekelt, aminek meg is lett az eredménye: a nap végére 70 ezer forintot gyűjtöttünk a Tegyünk Együtt a Leukémiás Gyermekekért és Betegekért alapítvány számára, akiket az egész márciusban tartó PlayIT kampányunk is támogat.


A jófejség.hu standját megtaláljátok majd Debrecenben is, a március 11-én megrendezésre kerülő PlayIT Show-n, ahol egy hasonlóan izgalmas aukcióval készülünk. Részletekért figyeljétek a Facebook oldalunkat! Találkozunk Debrecenben!