GYIK

GYIK

Miért adományozzak?

Azon kívül, hogy jó érzés és csatlakozol a jófejek táborába, választhatsz egy klassz ajándékot, valamint összegtől függetlenül lehetőséged nyílik megnyerni egy olyan élményt, amit pénzzel nem tudnál magadnak megvenni.

Milyen bankszámlaszámra utaljak?

Szintlépés Alapítvány - 11710002-24133290 (OTP bank)

IBAN: HU13117100022413329000000000

SWIFT: OTPVHUHB

Kérjük, hogy az adományozási azonosítód, amit a visszagazoló levélben kaptál meg tüntesd fel a közlemény rovatba. (Amennyiben választottál ajándékot korábban és el is küldted a választásod nekünk.)

Mit csináljak, ha nem kérek ajándékot és más összeget szeretnék utalni, mint amit ki lehet választani?

Minden adományt szívesen fogadunk, összegtől függetlenül. Amennyiben nem kérsz ajándékot, de támogatnád a kampány által választott Alapítványt, utald el a választott összeget a bankszámlaszámunkra, a közlemény rovatba tűntesd fel vagy a választott kampány nevét, vagy az Alapítvány nevét és mi eljutattjuk részükre!

Mikor kapom meg a választott ajándékot?

A választott termékeket még le kell gyártatnuk nektek, vagy megvásárolni a forgalmazótól, ezért a kampány lezárulását követő 5 héten belül juttatjuk el hozzád a választott ajándékot GLS futárszolgálattal. Szállítás előtt sms-ben értesítünk, hogy melyik napra várható a futár érkezése.

Hol találok bővebb információt, részleteket a választható ajándékokról?

Minden kampány oldalon a választható ajándékok alatt található egy termék részletek gomb, arra kattintva nézhető meg minden termék információ, ami az adott kampányra érvényes.

Milyen összegek kerülnek levonásra az adományomból?

A termék beszerzési ára, futárszolgálat költsége, utánvét díja, működési költségünk

Mit takar a működési költség?

Sajnos nekünk is számolnunk kell olyan költségekkel, mint a banki tranzakciós díjak, utalási költségek, marketing, grafikusok díjai, utazási költségek, további projektek megvalósítása, ezért az adomány összegének 5-10%-t ezekre a célokra fordítjuk.

Külföldi szállítási címet adhatok-e meg?

Külföldre egyelőre sajnos nem tudunk szállítani, csak Magyarország területére.

Hogyan jelentkezhetek önkéntesnek?

Kérjük, hogy írj az info@jofejseg.hu e-mail címre, hogy miben szeretnél/tudsz segíteni, és felvesszük veled a kapcsolatot.

Póló mérettáblázat

Pulóver mérettáblázat