Kóstolj MRE pakkot Zsoltival!

Egy emlékezetes (gasztro) délután Zsoltival

Megkóstolnád milyen ételcsomagot kapnak a katonák? Ülj be egy videóba Zsolti mellé és próbáld ki vele!

Lejárt kampány
Lélekkel az Egészségért Alapítvány

mit is fogsz csinálni

Ha úgy döntesz, hogy adományozol, akkor nem csak választhatsz ajándékba magadnak egy menő cuccot, de kiválasztunk közületek egy főt is, aki eltölthet egy délutánt Zsoltival és közösen kóstolhat vele MRE pakkot!
Erre mindenkinek lehetősége nyílik, aki a kampány ideje alatt a jófejség.hu-n keresztül támogatja a Sulinyugi Programot.

Kinek fogsz segíteni

A Lélekkel az Egészségért Alapítvány 2010 óta foglalkozik egészségfejlesztéssel, a kiégés megelőzése érdekében. Iskolai színtéren megvalósuló komplex programunkkal az iskolai feszültségkezelést, a pedagógus kiégés megelőzést és a gyermekek lelki egészségét támogatjuk.


Sulinyugi alap programunk során a gyermekeket, a tanárokat és a szülőket megtanítjuk a feszültségkezelés alapjaira. Olyan egészségpszichológiai ismereteket tanítunk, amelyek a mindennapi stresszkezelést könnyítik. Gyermekeknél célunk, hogy minden célcsoport a maga korának megfelelő nyelvezettel értesüljön 45 percben arról, hogy mit tehet a feszültségkezelésért, a mindennapokban könnyen használható módszerekkel. A
figyelemfelhívást 1 alkalomban végezzük, de több forrás esetén 3 alkalmat biztosítunk ugyanannak az osztálynak, ahol a stresszkezelési készségfejlesztésért többet gyakorolhatunk.


Fő üzenetünk: Mindenki képes a saját feszültségét kezelni.


Több infó: sulinyugi.hu

Megkóstolnád milyen ételcsomagot kapnak a katonák? Ülj be egy videóba Zsolti mellé és próbáld ki vele!

Lejárt kampány
Lélekkel az Egészségért Alapítvány

Adományozz!

Digitális köszönet

5-szörös esély

500 Ft

lejárt

Bögre

30-szoros esély

3 000 Ft

lejárt

Nem kérek ajándékot

50-szeres esély

5 000 Ft

lejárt

Póló

60-szoros esély

6 000 Ft

lejárt

Dögcédula

60-szoros esély

6 000 Ft

lejárt

Snapback sapka

100-szoros esély

10 000 Ft

lejárt

Dedikált COOLERMASTER Devastator II Magyar SGB-3031-KKMF1-HU billentyűzet +egér

250-szeres esély

25 000 Ft

lejárt

Dedikált Astro A10 Gaming Headset

350-szeres esély

35 000 Ft

lejárt

Játssz Zsoltival a HYP-R szimulátor és VR bárban

400-szoros esély

40 000 Ft

lejárt

Főnyereménnyel kapcsolatos Információk

Nyertes: 1 fő (Nyertes)

Időpont: 2018. januárjában egy előre egyeztett hétvégi délután

Helyszín: Budapest

Részletek: Tölts el egy emlékezetes délutánt Zsoltival, kóstolgass katonai ételcsomagokat vele, amiket nem csak a filmekben, de az életben is kapnak a katonák és szerepelj egy videójában.

Kampány időtartama: 2017. 12.06 - 2018.01.17

Feltételek: A Nyertesnek minimum 13 évesnek kell lennie. 18 éven aluliak szülői felügyelet vagy írásos szülői engedéllyel vehetnek részt. A részvételi dokumentációt az esemény előtt aláírva vissza kell juttatni hozzánk az info@jofejseg.hu e-mail címre, melyet 18 éven felül a Nyertes tölt ki, 18 év alatti Nyertes esetén a szülő.

Amennyiben a Nyeremény másik városban van, mint ahol a Nyertes tartózkodik, úgy az utazást a nyertesnek kell megoldania.

12 hónapon belül csak 1 főnyeremény nyerhető meg.

A Nyertest a Szintlépés Alapítvány kuratóriumának tagjai választják ki az adományozók közül. A győzelemhez való esély az adomány összegétől függ. A kiválasztást követően a Nyertessel felvesszük a kapcsolatot és egyeztetetünk az időpontot illetően. Háttérellenőrzést is végezhet az Alapítvány, amennyiben ennek szükségét érzi.