Kuckó Önkéntes Program - Karácsony

Szeretetből adni

Vegyél részt egy sétarepülésen!

Lejárt kampány
Szintlépés Alapítvány

mit is fogsz csinálni

Azok közül, akik idén támogatnak minket, a csomagolás napján élő videóban kisorsolunk egy sétarepülést! A nyeremény átruházható.

Kinek fogsz segíteni

A Kuckó Adventi Csomagot olyan gyerekeknek készítjük, akik bár otthonban élnek, karácsonyra hazaengedik őket. Az csomag nélkül azonban a karácsony nem lenne teljes, hiszen ezek a családok nem engedhetik meg maguknak az ünnepi menüt. A csomagba egyebek mellett téliszalámi, szaloncukor, müzli, kakakó, májkrém, méz, vegeta és egyéb finomságok kerülnek.

Vegyél részt egy sétarepülésen!

Lejárt kampány
Szintlépés Alapítvány

Adományozz!

Adomány

500 Ft

lejárt

Adomány

2 000 Ft

lejárt

Adomány

5 000 Ft

lejárt

Adomány

10 000 Ft

lejárt

Főnyereménnyel kapcsolatos Információk

Nyertes: 1 fő (Nyertes)

Időpont: 2018. januárjában időjárás függvényében előre egyeztett napon

Helyszín: Gödöllő vagy Budaörs

Részletek: Vegyél részt egy sétarepülésen (Nyeremény)

Kampány időtartama: 2017. 11.15 - 2017.12.05

Feltételek: A Nyertesnek minimum 7 évesnek kell lennie. 18 éven aluliak szülői felügyelet vagy írásos szülői engedéllyel vehetnek részt. A részvételi dokumentációt az esemény előtt aláírva vissza kell juttatni hozzánk az info@jofejseg.hu e-mail címre, melyet 18 éven felül a Nyertes tölt ki, 18 év alatti Nyertes esetén a szülő.

Amennyiben a Nyeremény másik városban van, mint ahol a Nyertes tartózkodik, úgy az utazást a nyertesnek kell megoldania.

12 hónapon belül csak 1 főnyeremény nyerhető meg.

A Nyertest a Szintlépés Alapítvány kuratóriumának tagjai választják ki az adományozók közül. A győzelemhez való esély a sorsjegyek számától függ. A kiválasztást követően a Nyertessel felvesszük a kapcsolatot és egyeztetetünk az időpontot illetően. Háttérellenőrzést is végezhet az Alapítvány, amennyiben ennek szükségét érzi.